Peelen

 

 

Enzymatic Skin Peeling

 

Deze peelingmethode is speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype, inclusief de gevoelige huid. De milde maar zeer effectieve peeling is tevens te gebruiken voor de tere huid rondom de ogen alsmede op hals en decolleté.

 

 

40 ml  € 36,00

 

 

Primum Elixer

 

De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad én langdurig jeugdig te blijven. Maar de meeste peelings kunnen niet in de zomer gebruikt worden en zijn vaak niet geschikt voor mensen met een gevoelige of donkere huid. Het nieuwe revolutionaire Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur en kan zelfs bij gevoelige en donkere huidtypes gebruikt worden! Doordat de peeling minder diep in de huid dringt dan andere peelings, kan het zelfs in de zomermaanden gebruikt worden. Wel te allen tijde in combinatie met een crème met voldoende SPF.

Deze peeling werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen voor een jeugdig ogende huid. Daarnaast zorgt de geavanceerde samenstelling voor    een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid.

 

 

30 ml     € 59,90